reede, august 08, 2008

ootan kirja

saatsin täna palve ühele disainerile kas võin tema blogis olevat mustrit kasutada. nüüd ootan ja vaatan iga poole tunni tagant postkasti. tõenäoliselt on ta puhkusel ja üldse vaatab kirju kord kuus.
veel kahetsen, et ma ülevoolavamalt tema loomingut ei kiitnud. seda küll rõhutasin, et oma tarbeks kasutaksin. aga tegelikult ta müüb mustreid, äkki teeb ettepaneku ära osta.

Sildid:

mina ja matkamine









Hea seikleja

Kohviveski ja John filmist Siin me oleme
Sa oled Kohviveski ja John filmist Siin me oleme

Sinu kirjeldus: Sulle meeldib matkata, või vähemalt nii sa arvad. Sageli reisid teise maakonna otsa või oled käinud ka Tallinnas või Saaremaal. Ekstreemsused ei kohuta Sind, oled elanud üle juba bussirehvi purunemise.
Matkarent.ee soovitus: Ohtudest pääsemiseks - laenuta päästevest

Milline matkasell oled sina?

no ma ei tea.... vastasin ausalt, et matkata ei meeldi, kui võimalik, siis õhtuks koju ja oma söögi tassin ka kaasa (kohutav, kui nälg peaks tulema).
mul on kuhugi paariks päevaks minnes (olgu see maale, kooolitusele või suvepäevadele) alati natuke oma näksi ja meelelahutuseks raamat+kudumine kaasas.

Sildid:

kolmapäev, august 06, 2008

poolikud ja plaanis

nii palju on poolikuid asju:

poisi puuvillane kapuutsiga kampsun: oli plaanis suveks teha. kapuuts on veel puudu, muidu valmis. jäta või tegemata, sügisel vaevalt, et eriti kannab, järgmiseks suveks on vast suuremat vaja.
minu põiki kootud kampsun: muidu valmis, avastasin, et hõlmad on erineva pikkusega:( sügisel on vaja, eks ma pean end käsile võtma.
kirju vest: kitsas mulle. peaks leidma mõne saleda inimese..
suvine top või tuunika mulle: 30 % valmis:D ilmad läksid külmaks ja motivatsioon lännu.


plaanis:
Foxist müts mulle: korra alustasin ja veendusin, et heegeldada ei saa, nii karvane materjal on:)
mohäärist barett emale: tuleb otsustada, kas heegeldada või kududa, kas otsin mingi õpetuse või teen peast. rasked otsused, ma tean juba, et mõtlen paar korda ümber.
Lilly lehesall: materjal ammu olemas, ettevalmistused (õpetus prinditud) ammu tehtud.
sokke oleks vaja: tavalised on liiga lihtsad, äkki peaks varbast alustama ja lühendatud ridu proovima?
kauni stiilis kampsun plaanis, vaja ilus muster otsida.
tüdrukule mingi armas kaisuloom sünnipäevaks: midagi, mis on piisavalt suur kaissu võtmiseks, piisavalt väike, et vahel kotis kaasa võtta, et saaks natuke närida (materjal vastupidav) ja saaks mängida (piisavalt kerge).

Sildid:

sügis

juba mõni päev. toas on külm, mees on tööl..
poiss läheb varsti lasteaeda, neil on tobe süsteem, et sõimeõpetajad on eraldi, suurematega ei tegele. niiet uus rühmatuba, uued õpetajad, osaliselt ka uued lapsed. ja mina muretsen jälle, kuidas läheb.
vanas kohas oli eraldi välisuks, ruumid esimesel korrusel. jätsin plika käruga akna taha ootama, kuni poiss end riietas. nüüd on ruumid teisel korrusel, ei kujuta ette, kus lapsed õue minnes ootavad, kui teised veel valmis pole. nügivad üksteist trepil? ja kuhu ma plika jätan, kui poisi aeda viin?
kardan viirushaigusi, eelmine aasta oli poiss nädal aias ja kaks kodus:(

Sildid:

reede, august 01, 2008

eilne päev

käisin orienteerumas. abiks kaart ja aerofotod. muidu oli kõik täitsa tore, aga nii kaart kui fotod oli natuke vanad. üsna väsitav ja natuke hirmus (juhtum ründava koeraga) oli. enam nii ei tee.
muidu oli väga tore: järv, inimesed, pizza, järv, ananass uuel viisil, kas ma järve juba mainisin? vaimustav vaade, ausalt.

Sildid:

homne päev

mul on puhkus:D
see tähendab, et juba teist korda selle suve jooksul on poisid maal ja tüdrukud linnas. ja kui esimene nädal olin üllatusest oimetu ega osanud vabadusega midagi peale hakata, siis seekord olen igaks päevaks mingi ettevõtmise organiseerinud. välja arvatud homne päev. täitsa murettekitav.

Sildid: