kolmapäev, veebruar 25, 2009

pooleli


värv on täiesti vale.


kui hästi läheb, siis täna õmblen teksad kokku.

Sildid:

kevadine pööripäev: vihje 6A



pildil on nii viies vihje kui ka kuuenda vihje esimene pool.

Sildid:

esmaspäev, veebruar 23, 2009

tehisintellekt

kunagi ammu-ammu nimetati nii heledate juuste värvimist tumedaks:D see on nüüd siis tehtud, eile õhtul plätserdasin vannitoas ja olen päriselt tume. kes ei usu, see vaadaku üle :D

ma ärkasin täna kell 7 üles, et Lankakomero uut vihjet oodata. niii meeldib mulle see muster.

Sildid:

neljapäev, veebruar 19, 2009

uus mina

käisin juuksuris ja olen nüüd täiesti uus:D väga lühikesed juuksed ja tume. värvimata tume, ma olen ajapikku tumedamaks läinud ja kui pikemad-pealmised heledad juuksed lännu, siis jäi tume alles. imelik on, esimestel päevadel võpatasin peeglisse vaadates, ikkagi eluaegne hele.

Sildid:

reede, veebruar 13, 2009

kevadine pööripäev: 5. vihje


valmis. veel ilusam, kui eelmised. südametega:D

Sildid:

teisipäev, veebruar 10, 2009

kuidas ma Veimevakas käisin

mina ei olnud varem käinud ja kuna täna jäi bussi linna saabumise ja kellajalise kohtumise vahele tunnike vaba aega, otsustasin ära käia (ma jätan vahele selle, kuidas ma vales peatuses maha hüppasin, sest ma nägin Hobipunkti silti, Hobipunkt oli kinni ja siis end eluga riskides Järve keskuseni libistasin).
täitsa kena poeke. mina olen selline klient, kellele meeldib, et mind teenindatakse. see võiks välja näha umbes nii, et kui ma uksest sisse olen saanud ja hingeldamise lõpetanud (pood on teisel korrusel), siis astutakse ligi ja ma saan hakata küsimusi esitama. enamvähem nii oligi. kõige põnevam asi, mis ma leidsin, oli pleedi kinnitus. puust. algul jättis mulje, et on miskine juukseasi. jäi mind natuke vaevama, et kas pleedil peab auk juba eelnevalt sees olema või surutakse nõel pleedist läbi. täitsa peab mõtlema, kas mul võiks sellist asja vaja minna.

ostsin natuke sinist Kotiväki-lõnga ja ühe heelgelnõela.

Sildid:

neljapäev, veebruar 05, 2009

haigused

algul oli poiss haige, nädalake. siis oli plika haige (39-40 kraadi viis päeva järjest). siis olid lapsed terved ja poiss käis paar päeva lasteaias ja nüüd on jälle kodus: mingi veider valu eile õhtul põses. vaatasin suu üle, midagi kahtlast ei paistnud. magamamineku ajaks hoidis laps põsest kinnu ja nuttis valust. täna õhtul siis poisiga arsti juurde, mina kahtlustan kõrva ja arst hammast.

kokkuvõtteks: ma tahaks paar nädalat puhkust kohas, kus ma ei peaks põetama, kokkama ja tülisid lahendama (kui kaks last on koos, siis toimub lõputu kräunutamine).

Sildid: ,

teisipäev, veebruar 03, 2009

kevadine pööripäev: 4. vihje


lõngast ei jätku.
nüüd on kaks võimalust: ma otsin kusagilt Raasiku peenikest valget juurde või otsin uue lõnga ja alustan otsast peale. ausalt öeldes on kiusatus uue lõngaga alustada, sest muster on erakordselt ilus ja valge villane rätik ei ole päriselt minu stiil. venitamata on juba praegu rätik 60 cm.

Sildid: