kolmapäev, juuli 25, 2007

mis tehtud, mis teoksil..

Peaaegu valmis:
Mehele Raasiku triibulisest ülevalt alla raglaankampsun. Mmmmmõnus oli teha, ainsad õmblused on varrukal ja neid oleks saanud ka sobivate ringvarraste olemasolul vältida. Kapuuts tehtud sokikanna põhimõttel. Puudu veel ees kinnis, minu ettekujutuses võiks see puust nööp olla.



Lõnga kulus ligi kilo, kahekordselt võetuna, ringvardad nr 4,5. Valmis sai juba tükk aega tagasi, aga ei viitsinud varrukaid kokku heegeldada:)


Täitsa pooleli:
"Kolme šokolaadi" õlasall (no sellised neelud käivad iga kord, kui koon):



Alles alguses:
olen välja lõiganud tüdrukule õhukese kombeka tükid. Õmblemisega on mul selline kehv suhe, et näis, millal end kokku võtan. Plaju aega pole...



Kullaketrajates algas värvipaki vahetuse 2. osa. Oi, milline kiusatus oli osa võtta, aga kaine mõistus ütleb, et see pole augustikuus eriti mõistlik: augusti alguses läheb poiss esimest korda elus lasteaeda, augusti lõpus sünnib tüdruk. Ja minul on nagunii keeruline linnas käimine; eriti siis augustikuus, kus sellised sündmused tulemas, mis päevakava ja -plaanid võivad totaalselt segi keerata. Ma siis vaatan ja imetlen seekord eemalt:)

Sildid:

2 Comments:

Blogger Heidi said...

Ilus kampsun ja rätil on ilusad värvid!

26 juuli, 2007 11:09  
Blogger Kadri said...

Rätik tõesti selline šokolaadikarva tulemas. Piimašokolaadine.

29 juuli, 2007 15:41  

Postita kommentaar

<< Home