pühapäev, november 29, 2009

kiire ja salajane

1200 g lõnga
6 mm vardad
ühel real 180 silmust
ühte rida koon 5 minutit
laste ees ei saa kududa, sest valmis asja toob jõuluvana äiale
ma ei tea, kas ma jõuluks valmis saan, sest loomulikult on mul muid salajasi tegemisi veel
see tähendab, et mul on iga vaba hetk arvel ja jube kiire

Sildid:

neljapäev, november 26, 2009

kardin


minu elu esimene jõulukardin.

ise imestan, sest ma pole varem tundnud, et peaks padjakatet heegeldama või jõuluks spets kardina ette panema. imelik, väga imelik.

Sildid:

teisipäev, november 24, 2009

Birdie


saba oleks nagu puudu?
õpetus Attic24

ripub mu köögilambi küljes

Sildid:

kolmapäev, november 18, 2009

padjakate


heegeldasin padjakatte uue diivanikattega sobivas toonis. inspiratsioon Attic24 blogist. algul oli plaan teha 20 lillelist ruutu, siis hakkasin kahtlema, kas lilled lillede peal on ikka hea mõte. lisasin triibud.

Sildid:

reede, november 13, 2009

diivanikate

õmmeldud diivanikate valmis. diivan on L-kujuline, ümara otsaga. tegelikult ei kulunud palju aega (3 pärastlõunat), aga seisis poolikuna kuude kaupa.

Sildid:

neljapäev, november 12, 2009

täiuslik kingitus

ma olen selline veidrik, kellele eriti ei meeldi enda sünnipäeva pidada. aegajalt olen unistanud võimalusest sel päeval kuhugi ära reisida ja midagi põnevat teha. unistuseks on see seni jäänudki.
viimased 5 aastat olen ma pidevalt olnud kodus ja teinud süüa. minu sünnipäev oleks sama rutiin, hommikul teen süüa, siis tulevad külalised, söövad kõik ära ja ma saan koristada. nii väikeste lastega välja sööma ei taha minna, sest siis lisandub laste valvamise pinge. tahaks sel päeval lihtsalt lõõgastuda, päeva iseendale.
paar nädalat tagasi otsisin mööda internetti, kas Harjumaal oleks kusagil mingit turismitalu, kus lapsed saaks elukaid paitada ja siis serveeritakse meile lõuna. ei olnud.
nüüd leidsin endale täiusliku kingituse: viltimise kursus. ma ei ole kunagi viltinud. tõenäoliselt pole see üldse keeruline ja teooriat on internet täis, aga mulle meeldib, kui minuga tegeletakse, ma saan rumalaid küsimusi esitada ja inimestega suhelda.

eile leidsin vaimustava blogi:
http://attic24.typepad.com/
need värvid, need õpetused (puust ja punaseks ja pildid ka juurde), need pildid... midagi hingele.

Sildid:

kolmapäev, november 04, 2009

minu plaanid

ma olen sellest varemgi korduvalt rääkinud, aga kordan jälle üle: pruugib mul vaid mingi plaan teha, kui see mul kihva keeratakse. Ulve Kangro rääkis Mardilaadast nii huvitavalt, et mul tuli idee esimest korda (!) elus seal ära käia. oli plaan lapsed lasteaeda viia ja reedel vaatama minna.
õpetaja palus neljapäeval ja reedel lapsi mitte tuua, kui vähegi võimalik. oli mingi segadus olnud ja õpetaja abi on kaks päeva täiesti üksi. loomulikult jätan lapsed koju, ma olen ju kodune. Mardilaadale ei õnnestu siis seekordki minna, meil laupäeva hommikul vaja elajas vaktsineerima viia ja nädalavahetusel on keerulisem Tallinna saada.

aitäh, kes selja kohta häid nõuandeid jagasid, vestlesin perearstiga ja sain mingi brožüüri(mida ma seni lugenud pole).

Sildid: