reede, juuni 29, 2007

pettumus

Aade Lõng on terve juunikuu puhkusel. See oleks siis lühikokkuvõte.

Pikem variant oleks see, et ma olen talvest saadik mõelnud Raasikule sõidust ja seal lõnga valimisest. Nüüd, mehe puhkuse viimasel päeval, võtsime selle sõidu siis ette, minul enne välja pressitud lubadus, et ma võin mehele kampsuni kududa ja endale oli ka mõni asjake plaanis... ja vat siis, ei midagi:( (mehel on üks ja ainus lemmikkampsun, nüüdseks pleekinud ja kaelus veninud ja üldse õudus, aga talle väga armas. minu tõhusa töö tulemusel on ta valmis sellest kampsunist lõpuks loobuma, kui ta saab ise uue jaoks lõnga valida).

Sildid:

tekk

Aastavahetuse paiku sündivale titale. Viimase Käsitöö õpetuse järgi.



300g Novita Wooli, igat värvi 2 tokki, 85x85cm, voodriks kollane flanell.



kui nüüd keegi kalendrisse vaatab ja imestab, et pool aastat oleks aega selle katsikukingiga:), siis peale titeuudise kuulmist tuli selline tegemise tuhin, et pidin kohe valmis tegema.

Sildid:

esmaspäev, juuni 18, 2007

emale ja endale

jutt tuleb siis, kui jututuju:D



kui kõik algusest ausalt ära rääkida, siis ma alustasin seda pluusi suht ammu. õpetuse kohta nii palju, et ülevalt alla ühes tükis tehtav raglaan, rinna alt on silmuseid täpselt poole võrra juurde tehtud, st üle ühe on õhksilmuseid lisatud. jäänud aukudesse oli algul plaan miski ilupael panna, aga nii saab ka kanda (ja sobivat paela pole leidnud ka). allosas on vana hea fan&feather muster, minu blogis vana kiltkivi nime all kusagil eelmise aasta lõpus.
alustasin pluusi maal, mingi hetk mõõtsin oma kõhu ka üle, et kas ikka mahub ja kõik klapib. väga hästi klappis. linna tulles avastasin, et teoreetiliselt mahuks selga küll, aga ilus küll ei ole, olin nii palju juurde võtnud. tuli siis kõik see töö ja vaev üles harutada:( no ja siis kasvatasin kohe nii, et mitte iial ei saaks kitsaks jääda:D (alläär on 250cm). ja et juurde olin ka ebasobivatest:6 kohtadest võtnud, siis tegin pikkust kohe mõnuga, et pepu saaks sündsalt kaetud. päris põlvini ei ole, aga palju puudu ka ei jää.
kulus 1,5 tokki Novita Kotiväki lõnga, varunud olin küll kõvasti rohkem.

Sildid:

kolmapäev, juuni 13, 2007

loomaaias

käisime loomaias. 2aastasele poisile olid loomaaias ringisõitvad traktorid huvitavamad kui loomad.



minu lemmikud olid kaslased, ilveste pilt on kahjuks kehva, neid on seal 3.
nii sarnased minu koduse kõutsiga.

Sildid:

esmaspäev, juuni 11, 2007

minu "aed"


Sildid:

kolmapäev, juuni 06, 2007

olin levist väljas

maal olime. üritan nüüd blogimaailmas järje peale jõuda, kellel sünnipäev olnud ja kes sünnitanud ja...

poiss käis esimest korda elus hambaarsti juures, oli väga tubli ja lasi protseduure teha.
siis tegime lapsele uue voodi. vana, titekas, jääb uut elanikku ootama. tegime selles mõttes, et vanast diivanist jäänud madratsi lõikasime tükkideks. kui uus katteriie valmis, siis teen pilti ka:)

endale olen üritanud õhulist suvepluusi kududa, aga ma kasvan kiiremini, kui koon. täitsa masendav, selline väike vaal juba... (masendav seepärast, et tõesti on riietega raskusi).

lõpuks ajaloo tarbeks mõned olulised sõnad:
uuna appa=õunamahla
jou=kass

oma nimeks ütleb "ise":D


muide, kas keegi teab, miks mul parempoolne veerg kadunud on? mitte, et ma sellest ERITI puudust tunneks, aga ikkagi..

Sildid: ,