teisipäev, september 01, 2009

ema süda

olen paar korda näinud, et minu lapsed on õues ilma õpetajata. kui lähen tuppa, siis jookseb õpetaja vastu ja esimeseks lauseks ütleb mulle ruttu, et ma vaatasin lapsi aknast. suurema puhul ei olegi hullu, aga mu 2a on ju ka seal. neil on pererühm ja igas vanuses lapsi. ma täitsa närveerin, millal suuremad aru saavad, et 2a on veel nii totu, et talle saaks kasvõi sitta sisse sööta. või mõne sitika.

Sildid:

5 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

Mis jama see on? Küsi korralikult üle, kui hämab, siis võta asi juhtkonna tasandil üle. Põhimõtteliselt on ju lapsed õues järelvalveta!

02 september, 2009 18:05  
Blogger Krista said...

Kui väga tahta, siis saab teisele õues sodi sisse sööta ka kasvataja juuresolekul:) Ehkki ma ei kujuta ka hästi ette, miks lasteaias lapsed õues omapäi peaksid olema.

02 september, 2009 20:52  
Blogger Annu said...

lasteaed alles algas ja luuran:D veel. ma loodan, et äkki oli mingi imelik juhus kaks korda järjest. kusjuures õpetaja oli sama.
eile avastasin, et peale tualeti ühiskülastust ei nõuta käte pesemist. kodus küsisin oma poisi käest, ta ütles, et muidugi on lasteaias nii. et kodus peab pesema, aga lasteaias keegi ei pese. pesevad enne sööki ainult. ma selline pikaldane, ei taibanud kohe küsida, et mis värk on.

03 september, 2009 06:49  
Anonymous Anonüümne said...

meie kasvataja jookseb ka vahepeal korraks tuppa kui mõni laps teatab, et pissile tahab. ta üksi oma rühmaga väljas aga alati viipab mõne teise rühma kasvatajale, kes siis pilku peal hoiab see paar minutit. ilma järelvalveta ei tohi üldse jätta lapsi õue aias minuarust. sellise asja pärast võib tööst ilma jääda, eriti tänasel päeval, kus tööle soovijad on ukse taga järjekorras...
soovitan rahulikult ja viisakalt küsida kasvatajalt, et milles asi. suhteid niisama rikkuda ei tasu, sellist asja peavad kasvatajad kaua meeles. jõudu sulle :)
jupi

10 september, 2009 12:28  
Blogger Annu said...

meie asulas ei ole töötajad ukse taga järjekorras:( ka mind on püütud ära rääkida, et ma isegi teoreetiliselt pedagoogilise haridusega. muidu on ilma hariduseta õpetajad.

10 september, 2009 17:17  

Postita kommentaar

<< Home