kolmapäev, oktoober 03, 2007

et kui kedagi huvitab,

siis nüüd olen jälle kodus. viimased 16 päeva olime pere noorimaga haiglas:(

Sildid:

5 Comments:

Blogger Krentu said...

appi, mis juhtus siis.... kas nüüd on kõik korras?

03 oktoober, 2007 16:31  
Blogger Annu said...

kui aega on, kirjutan pikemalt (no lihtsalt nii veidraid asju juhtus, et neid ei saa enda teada jätta), aga kahjuks ei ole korras:(
arst ütles, et see, millised tüsistused on, selgub 2 aasta jooksul... ja vanem venna peab lasteaiast koju jääma, et mitte väikesele pisikuid tuua, ta ei suudaks nendega praegu toime tulla. üldse on kogu elu pea peale pööratud.

03 oktoober, 2007 18:04  
Blogger Kajakas said...

oi kui kurb kuulda, loodetavasti on kõik siiski paranev/parandatav

03 oktoober, 2007 19:36  
Blogger Krentu said...

oh, tunnen südmest kaasa.... kui nii pisike on haige, siis on see ikka jube hirmus taluda. ma natuke tean omast käest ka.
ma siiani mõtlen, et kui ma poleks sünnitusmajas hakanud ise oma last kraadima selle kraadiklaasiga, mis mulle oli mõeldud, oleks meid koju lastud, ja arsti sõnul oleks sellest stafülokokist tõenäoliselt tulnud mingi hirmus põletik. kõige kurvem on asja juures see, et ma iga päev ütlesin lastearstile, et minu arvates on laps kuum, aga arst ainult ütles, et palatis on palav ja võtke talt riided seljast ära.... oleks siis vaevunud uurima/kraadima...aga naisi, need kes oskavad ju ka ise öelda, kui on palavik/paha olla, neid kraaditi söögi alla ja peale. oh. ma loodan, et teil saab kõik korda. palju jõudu ja optimismi teile.

04 oktoober, 2007 01:30  
Blogger Annu said...

aitäh.

04 oktoober, 2007 10:38  

Postita kommentaar

<< Home